Menirea ACMT

Cui ne adresăm?

Pasiune dusă la extrem. Spirit de echipă. Adrenalină.

Promovăm și susținem curentul Monster Truck în România. Dorim să contribuim la crearea unui cadru organizat pentru această ramură a motorsportului, care promovează spiritul de echipă, pasiunea pentru mașini, dragostea și atenția pentru mediul înconjurător.

Povestea ACMT a început când “Gulliver” s-a ridicat la peste 3 metri înălțime de sol, din piese de origine militară și s-a autoproclamat ‹regele Monster Truck-urilor din România›. Odată cu acest moment, a cooptat și celelalte vehicule ale speciei și au pornit împreună într-o campanie. O campanie prin care vor să pună bazele unei adevărate armate de vehicule și de membri, având ca laitmotiv spiritul de echipă, pasiunea pentru mașini, dragostea și atenția pentru mediul înconjurător.

Asociația Club Monster Truck a luat naștere în luna aprilie 2017, la inițiativa a câțiva pasionați de motorsport, offroad, activități în natură și de binecunoscutele monster-truck-uri americane, care și-au propus dezvoltarea acestei ramuri sportive și în România, în special în rândul tinerilor.

Asociația Club Monster Truck are ca scop promovarea și susținerea actului sportiv, manifestat sub această formă de automobilism, inițierea, susținerea și derularea de proiecte și programe menite să implice cât mai mulți pasionați în această activitate, la nivel național și, de ce nu, European. Noi, membri săi, dorim să popularizăm și în România această disciplină auto, să atragem și alți practicanți, să susținem construirea a cât mai multe astfel de vehicule și să organizăm concursuri de îndemânare specifice.

Activitatea de bază a Asociației constă cu precădere în promovarea curentului Monster-Truck în România, prin participarea la evenimente auto, cât și organizarea de cupe de îndemânare și sesiuni de prezentare pentru cei interesați de a dobândi abilitățile necesare conducerii și construirii unui monster truck. Astfel, Asociația Club Monster Truck își propune să identifice persoanele fizice, în special tinerii pasionați și implicarea lor în această ramură a motorsportului.

Totodată, Asociația Club Monster Truck își propune să își educe membri și simpatizanții cu privire la modalitățile prin care își pot practica pasiunea în natură, fără a aduce dezavantaje acestui cadru.

Ce obiective are Asociația Club Monster Truck:

Asociația Club Monster Truck, prin Membri săi, are următoarele scopuri generale:

  • Promovarea ramurii automobilismului sportiv ce folosește vehicule specifice curentului Monster Truck, prin organizarea de activități, spectacole și traininguri.
  • Participarea la evenimente auto generale și realizarea unor demonstrații specifice, în vederea promovării acestei ramuri automobilistice.
  • Crearea și dezvoltarea unui cadru organizat, prin intermediul căruia membri fac schimb de experiență și își corelează eforturile în vederea promovării acestui sport cu motor.
  • Popularizarea inițiativelor din această ramură a motorsportului, cu scopul de a expune valorile românești din domeniu.
  • Susținerea formării și perfecționării sportivilor din această ramură a motorsportului, inclusiv prin activități de consiliere.
  • Promovarea spiritului de echipă.
  • Administrarea și dezvoltarea bazei materiale proprii.
  • Realizarea de activități economice și de altă natură, având ca scop îndeplinirea menirii Asociației, în condițiile legii.
  • Susținerea și promovarea inițiativelor ce au ca scop civismul, prin colaborarea cu asociații, fundații și alte instituții.
  • Implicarea în îmbunătățirea și perfecționarea legislației din domeniu.

Pasionat de motorsport? Iată 3 moduri prin care te poți implica în dezvoltarea curentului Monster Truck în România

ACMT înseamnă câțiva membri ce au o voință de a face mai mare decât toate Monster Truck-urile la un loc. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceasta nu este suficientă pentru a reuși, având nevoie și de susținere exterioară.

Cum poți să ne ajuți să dezvoltăm curentul Monster Truck în România: Redirecționezi 2% din impozitul pe venit către Asociația Club Monster Truck, Donezi sau ni te alături, ca voluntar, în cadrul evenimentelor pe care le organizăm ori la care participăm.

Susține ACMT redirecționând 2% din impozitul pe venit

Vei contribui astfel nu doar la dezvoltarea curentului Monster Truck în România, ci și la susținerea și promovarea inițiativelor ce au ca scop civismul, popularizarea inițiativelor din această ramură a motorsportului, cu scopul de a expune valorile românești din domeniu și, nu în ultimul rând, la Susținerea formării și perfecționarea sportivilor din această ramură a motorsportului, în special a tinerilor.

Cum poți redirecționa 2% din impozitul pe venit:

Prin completarea formularului 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri), ceri statului să redirecționeze către ACMT 2% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit deja! Este vorba de direcţionarea unor bani pe care oricum îi plătești. Nu ți se iau bani în plus!

Depunerea unuia dintre aceste formulare se poate face doar până în data de 25 mai, după aceasta dată contribuabilii pierzțnd dreptul de exercitare a opțiunii.

Descarcă formularul care ți se potrivește, deja completat cu datele noastre. Trebuie doar să îl mai printezi, să îți completezi datele și să îl semnezi. Durează mai puțin de 1 minut. Apoi, dacă locuiești în București, ne scrii un mesaj prin care ne anunți că vrei să ne susții cauza, iar noi venim la tine să îl ridicăm. Dacă nu locuiești în București, va trebui să depui tu formularul la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţii până pe 25 mai 2017 sau îl poţi trimite prin poştă, pe adresa Administraţiei Finanţelor Publice.

Susține ACMT printr-o donație

Dacă dorești să te implici mai mult în cauza noastră, o poți face printr-o donație, în contul:

RO61BREL0002001418240100, deschis la Libra Internet Bank – București. O să te rugăm să ne și contactezi când faci asta, întrucât nu vom trece cu vederea gestul tău și te vom răsplăti cu o zi de aventură, la bordul unuia dintre Monster Truck-urile noastre.

Fii voluntar ACMT

Alătură-te echipei noastre, ca voluntar și ajută-ne în organizarea de evenimente specifice, ori când participăm. Astfel, vei avea ocazia de a îți însuși din know-how-ul nostru.